24 Mart 2020 Salı

Kadınlar Nasıl Baştan Çıkarılır


Kadınlar nasıl baştan çıkarılır, Kadın sadece kendi istekleri doğrultusunda baştan çıkabilen bir varlıktır.Kadınlar nasıl baştan çıkar? Bunun için ilk başta erkeğin romantik olması şarttır.Kadın romantikliği sevmediğini söylese bile mutlaka yapılan jestlerden hoşlanır.Duygusallıktan uzak görünebilir.Hatta duygusallıktan hoşlanmıyor olarak görünmesi sizi yanıltmasın.Kadınlar çiçekler, kalpler,loş ışıklardan hoşlanır.

Bir kadını kendinize aşık etmeniz için onun mutlaka kendince izin vermiş olması gereklidir.Karşınızdaki kadının sizden hoşlandığınız dan eminseniz işinizin kolay olacaktır. Sizden hoşlanmayan bir kadını değil baştan çıkarmak yanınızda bile görmeniz imkansızdır.Sınırları zorlamadan romantikliğin dozunu aşmadan ona karşı saygınızı mutlaka kullanın kadın kendisine saygı duymasından hoşlanır.Değer verdiğinizi hissettirin kendini sizin yanınızda değerli hisseden bir kadın sürekli yanınızda olmak isteyecektir.


Kadınlar nasıl baştan çıkar sorusunun önemli cevaplarından bir kaçı bakımlı olmalısınız,kendine güvenen bakımlı bir erkekseniz ve kadın sizden hoşlanıyorsa her zaman şansınız var demektir. Kadınlar nasıl baştan çıkar? Bir kadını baştan çıkartmanın en etkili yollarından biride kokunuzdur. Yapılan bir araştırmaya göre afrodizyak etkili parfümlerin hormonlar üzerinde etki sağladığı gözlemlenmiştir.

Yüzünde görsel bir yolculuğa çıkın, gözlerine konsantre olun. Eğer çıktığınız bu keşif yolculuğundan keyif alır gibi gözüküyorsa bakışlarınızı boynuna, omuzlarına, gövdesine indirin.
Gülümseme en etkili vücut dili formudur ve karşınızdakine onunla ilgilendiğinizi göstermenin en iyi yoludur. Etkilemek istediğiniz karşı cinsten birisi ile konuşurken dudaklarınıza küçük ve içten bir gülümse kondurmayı asla ihmal etmeyin.

Kadınlar da Uyarılma Noktaları

Sinir uçlarının diğer bölgelere göre belirgin bir şekilde yoğun olması nedeniyle kadınların çoğunda genital bölgenin en duyarlı bölgesi klitoristir ve en güçlü orgazmlar bu bölgenin uyarılmasıyla ortaya çıkar.Kadınların cinsel uyarılma noktaları hassas bölgelerdir. Kadınlar da uyarılmayı kolaylaştıran kamagra jel gibi ürünler her zaman yardımcı olarak kullanılabilir.
Her kadının yapısı farklıdır. Kendini iyi tanıyan bir kadın dokunulduğunda kendisini en çok uyaran bölgeyi tanır.
Kadınların cinsel uyarılma noktaları memeler, meme uçları, dudaklar ve vajina dokunulmaya duyarlı diğer bölgelerdir. Boyun bölgesinde bazı noktalar, kulak memeleri, bacakların iç yüzeyleri ve karın cildi çoğu kadın için cinsel açıdan oldukça uyarıcıdır.
Kadınların işitsel yönelimli olmaları nedeniyle kadınların cinsel uyarılma noktaları eşleri tarafından kulaklarına fısıldanan güzel sözler de kadınları etkiler. Erkekler daha çok görsel ve işitsel eğilimli, kadınlar ise daha çok dokunsal ve işitsel eğilimlidir.
Kadınların dokunulmaya duyarlı bölgelerini belirlemeleri, cinsel ilişkiye hazırlık aşamasının en güzel şekilde yaşanabilmesi ve kadının cinsel ilişkiye mükemmel bir şekilde hazırlanabilmesinin sağlanabilmesi açısından önemlidir. Her duyarlı erkeğin eşinin dokunulmaktan hoşlandığı bölgeleri iyi bilmesi gerekir.
Bazı kadınların dokunulmaya duyarlı bölgeleri o kadar hassastır ki, kadın bu bölgeye uygulanan bir uyaranla orgazm olabilir.
G noktası, Graefenberg adlı bilim adamı tarafından 1944 yılında tarif edilen ve vajina ön duvarının ortalarında yer alan bir bölgedir.
G noktasının varlığı veya orgazmdaki önemi bazı doktorlar tarafından reddedilmekte, bazıları ise G noktasını vajinal orgazm oluşumunun merkezi olarak kabul etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.