13 Mart 2020 Cuma

Erkeklerde Cinsel İsteksizlik



Günümüz koşullarında özellikle erkeklerin hayatlarını ya da yaşam tarzlarını zora sokabilecek konumda çok sayıda problemden söz edilmekte, bunların çözüm yollarının bulunabilmesi için her ne kadar çaba gösterilse de ihtiyaçların maksimum seviyelerde yerine getirilmesi son derece zor olarak gündemlere gölge gibi düşmektedir. 
Erkeklerde cinsel isteksizlik pek çok farklı nedenden kaynaklanıyor olsa da bunun tıp dilinde ilk açıklaması yaşlardan kaynaklı olarak iktidarsızlık gibi problemlerin gün yüzüne çıkması sebebi olduğu kanaatinin millet üzerinde uyandırılmasıdır.

Cinsellik konularında sıkıntı çeken erkeklerde görülen bir diğer durum ise iş yoğunlukları ya da yorucu iş tempolarından kaynaklı olarak isteksizliklerin görülmesi ve stresli çalışma ortamlarının ardından cinselliğe güçlerinin kalmadığından da kaynaklı olarak görülebilmektedir. Tüm bu karşılaşılabilecek problemler erkeklerde cinsel isteksizlik olarak adlandırılabilecek, cinselliğe eğilimin azalması olarak görülen durumların meydana gelmesine sebep olmakta, bu sebeple de uzman doktorlardan yardım alınması gibi hususlarda çalışmaların başlatılması gerekmektedir.

Bunlar gibi durumlara kesin çözümlerin üretilmemesi halinde erkeklerde öz güven eksikliklerinin meydana gelmesi, kadınlarda ise eşlerine olan saygı ve sevgileri bakımından azalmalar yaşandığı sabit olarak belirlenmiş, oluşabilecek isteksizlikler de iletişim ayrılıklarına düşüldüğü de saptanmıştır. Erkeklerde cinsel isteksizlik giderici ilaçlar olarak bilinen bitkisel ürünlerin varlıkları da cinsel performans artırılmasına yardımcı olmakta, bu sayede çiftler son derece yüksek seviyelerde haz alabilme imkanlarına da kolay bir şekilde kavuşa bilmektedirler.

Erkekleri Tahrik Eden Noktalar



Her insanın fantezilerinin, cinsellikten aldığı zevkin farklı olması gibi uyarılma noktaları da birbirinden farklıdır. Kimileri yumuşak okşayışlardan, kimileri daha sert ve tutkulu davranışlardan, kimileri ise öpülmekten hoşlanır. Üstelik her insanın öpülmesini, okşanmasını istediği noktalar farklı olabilir. Fakat sinir sisteminin herkeste aşağı yukarı aynı olduğu düşünülecek olursa, aslında küçük farklılıklar dışında vücudumuzun bazı bölgelerinin bu tür uyarılmalara son derece müsait olduğu görülür.

Boyun ve ense, cazibeli ve şehvetli bir noktadır. Erkeği uyarır tahrik eder. Erkekleri tahrik eden noktalar kan akışını artırır dolaşım kanallarına sinyal gönderir.
Ağız ve dudaklar, öpüşme çoğu erkekte tahrik başlangıcıdır. Hassastır ve doruk noktalara götürür.
Testisleri çevreleyen bel kemiği çevresi de oldukça hassas ve tahrik edicidir.
İç uyluk kısımları daha tahrik edici bir bölgedir. Küçük yavaş dokunuşlarla, huylandırır, buraya masaj yapabilir hatta öpücükler kondurabilirsiniz.

Penis, erkeklerin en sevdiği seks noktasıdır. Etrafında parmaklarınızla daireler çizin. Yavaşça avcunuzda sıkın. Duyarlılığı artacak kan akışı başlayacaktır.
Göğüs uçları, yavaşça parmaklarınızla uçlarını sıkın okşayın. Uçlarını öpmeyi ihmal etmeyin.
Apış arası, sinir uçları bu bölgede çok hassastır. Anüs ve uyluk buradadır.
Kasık içleri, büyük bir erojen bölgedir. Erkeklerin kilit noktalarındandır. Göbek çevresinden itibaren bu noktaları izleyin.

Boyun arkası tahrik eder dokunun, okşayın ve öpün. Hatta ısırıklar da hafifçe uygulanabilir. Erkekleri tahrik eden noktalar arasında olan kulak ise erojen bölgelerin sonuncusudur. 

Erkek Cinsel Uyarıcı Damlalar


Zaman zaman erkeklerde de cinsel isteksizlik olabilir ya da cinsellikten korkabilir. Psikolojik nedenler ile cinsel isteksizlik yaşayan yada cinselliğe ilgisi azalmış olan erkekler için de afrodizyak etkili bitkilerden özel olarak formüle edilmiş cinsel istek arttırıcı damla mevcuttur. Erkekleri tahrik eden damlalar erkek üzerinde oldukça etkilidir. Bu damlaları kullanan erkekler daha fazla seks ister, cinsel arzuları tavan yapar, daha sert, daha dik, daha uzun süre ereksiyon olurlar, erken boşalmaları gecikir, ayrıca sprem sayısı ve kalitesi artar.

Bayan azdırıcı damla yararları sadece cinsel sağlık için değildir, vücut direncini arttırır, sindirim sistemlerinin düzene sokulması sağlar, stresten kurtulmayı sağlar, günlük vücut direncinin artmasını sağlar, kişinin sahip olduğu enerjinin artmasını sağlar, kendine güvenin artması sağlayıcıdır, cinselliğe daha korkusuz yaklaşmasını da sağlamaktadır.

Erkekleri tahrik eden damlalar güçlü etkisi en az 3 saat sürmektedir. Tahrik eden  damla kullanan erkekler en az 3 saat boyunca seks isterler. Etki süresi her erkeğe değişmekle birlikte en az 3 saat ile4.5 saat sürer. Vücuttan atılma süresi 48 saattir. 48 saat boyunca performans, güven ve enerji verici özelliği devam eder.

Erkeklere özel olarak üretilen bu mükemmel afrodizyak gıda takviyesi sayesinde cinsel isteğinizi 24 saat gibi kolaylıkla uzatabileceksiniz. Erkekleri tahrik eden damlalar sayesinde kan dolaşımınızı hızlandıracak ve sorunsuz uzun saatler ilişki kurabilmenize yardımcı olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.