15 Mart 2020 Pazar

En etkili geciktirici Ürünler



En etkili geciktirici ürünler arasında Kamagra jel fiyat kampanyalı ürünü Vega 100, Degra, Sildegra, Stag 9000, eros krem, Delay 48000 gibi ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler bilimsel adıyla Fosfodiesteraz 5 inhibitörleri olarak bilinmektedir. Bunun temel sebep bu ürünlerin erken boşalamaya neden olan Fosfodiesteraz 5 enzimlerini bloke etmesidir. Geciktirici ürünler sadece penisi geciktirmekle kalmakta, cinsel isteği de arttırmaktadır. Bu ürünler vücutta libido artışını sağlamakta ve bu libido artışı sayesinde erkek hem fizyolojik hem de psikolojik bir cinsel istek duymaktadır. Bu ürünler 30 dakika ile 1 saat arası bir gecikme sağlamaktadır. Bu ürünler sayesinde birçok erkek erken boşalma sorunundan kurtulmuştur ve harika cinsel ilişkilere adımını atmıştır.

Geciktirici haplar


Geciktirici haplar içerisinde sildenafil, Verdanafil, Tadalafil etken maddelerini barındırmaktadır. Bu maddeler sayesinde peniste uyuşma etkisi yaratmakta ve spermi belirli bir süre içeride tutmaktadır Erkekte bu süre içerisinde hem fizyolojik hem de psikolojik dengeyi, kontrolü öğrenmektedir Bu haplardan en önemlileri, Vega 100, Cobra, Degra, Lifta, gibi haplardır. Bu haplar cinsel ilişkiden yarım saat önce bol su ile kullanılmalıdır. Cinsel ilişkiden sonra bu haplar baş ağrısı, baş dönmesi gibi yan etkilere neden olabilmektedir. Geciktirici haplardan bazıları eczanelerde bulunabilmektedir. Örneğin kamagra jel , degra ve vega 100 eczaneler de bulunabilmektedir. Bu haplar sadece birer geciktirici değil aynı zamanda cinsel performans haplarıdır da. Onların bu performans arttırıcı yanlarını da unutmamak gerekmektedir.

Geciktirici spreyler


Geciktirici spreyler içerisinde Delay 48000 ve Stag 9000 spreyleri bulunmaktadır. Bu spreyle sayesinde penis olabildiğince geç boşalmaktadır. Bu spreyler gerçekten de etkilidir. Cinsel ilişkiden 10- 15 dakika önce kullanılmalı ve penisin her yerine güzelce sıkılmalı ve yedirilmelidir. Bu zamana kadar Stag 9000 spreyini kullanan hiçbir erkek pişman olmamıştır. Stag 9000 spreyi gibi geciktirici spreyle içlerinde doğal afrodizyaklar barındırmaktadır. Ancak doğru yaş grupları tarafından doğru bir şekilde kullanılmalarında yarar vardır. Bu spreyler çokça pratiktir. Son zamanlar da yapılan araştırmalar bu ürünlerin çokça satıldığını ortaya koymaktadır. Bu ürünler birçok ürolog tarağından da hastalara tavsiye edilmektedir.

Jaguar 120 sertleştirici Tablet



Jaguar hapları piyasada ki en etkili cinsel performans haplarından birisidir. Jaguar hapları piyasada 120 ve 130 mg olarak bulunmaktadır. 120 mg ile 130 mg arasında doz açısından fark vardır sadece. Tabii 130 mg çok daha güçlüdür. Jaguar 120 sertleştirici tablet cinsel ürün marketlerinde bulunabildiği sitemiz üzerinden de satın alınabilmektedir. Jaguar içerisinde sildenafil bulunmaktadır. Sildenafil sayesinde jaguar harika bir hap haline gelmektedir. Jaguar gerçek anlamda güçlü bir sertleştiricidir. Öyle ki penis cinsel ilişki boyunca asla inmez ve daima dik kalır. Üstelik penis jaguar hapını aldıktan sona daha da güçlenir ve daha aktif, daha enerjik bir hale gelir. Penis jaguar hapları sayesinde mükemmel işler çıkarmayı başarmaktadır. Birçok erkek jaguar hapları sayesinde düzenli bir cinsel hayat kavuşmaktadır.

Jaguar 120 etkileri


Jaguar 120 etkileri ile birçok erkeği mutlu etmeye devam etmektedir. Tabii bu mutluluk cinsel hayatla sınırlı kalmamakta ve hayatın geneline yayılmaktadır. Jaguar çok güçlü bir sertleştiricidir. Jaguar hapları penise sürekli olarak kan pompalamakta ve bu sayede sürekli olarak penisi uyarmaktadır. Penis bu sayede adeta yerinde duramayacak bir noktaya gelmektedir. Jaguar 120 mg olarak çok etkilidir ve gülük bu doz aşılmamalıdır. Jaguarın geciktirici etkisi de takdir toplamaktadır. Jaguar erken boşalmaya neden olan enzimleri bloke etmekte ve erken boşalmayı güçlü bir şekilde önlemektedir. Bu gecikme etkisi saatleri aşabilmektedir.

Jaguar 120 yan etkileri


Jaguar 120 yan etkileri ile de bilinen bir haptır. Etkileri kadar yan etkileri ile de bilinden bir haptır. Jaguar hapı cinsel ilişki sonrası mide bulantısı, baş ağrısı ve baş dönmesi, ani kalp çarpıntısı, bulanık görme, ışıklı alanlara duyarlık gibi yan etki denebilecek sorunlara neden olabilmektedir. Jaguar alkollü herhangi bir içecekle beraber kullanılmamalıdır. Cinsel ilişkiden yarım saat önce alınmalı ve alındıktan sonra cinsel ilişkiye ön sevişme ile başlanmalıdır. Jaguar 120 mg nin içinde çok yoğun bir sildenafil bulunur. Bu sildenafil etkisi nedeniyle uzun sürebilecek baş ağrıları yaşanabilmektedir. Jaguar gerçekten de çok güçlü ve etkileyici bir haptır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.