27 Şubat 2023 Pazartesi

Kayganlaştırıcı Ürünler

 


Günümüz internet ortamının gelişmesi ile insanlar her türlü ürüne internet üzerinden ulaşabilmektedir. Önceleri sadece eczanelerde satılan ve insanların ihtiyaç halinde dahi almaya utandıkları cinsel yaşam ürünlerini, şimdi tamamen gizli içerikle ve adınıza hızlı güvenli şekilde gönderi ile online eczane sitelerinden satın alabilmeniz mümkün. Bu tür bir alışveriş yaparken dikkat etmeniz gerekecek konuların başında ise ürün hakkında detaylı araştırmalar yapmanız. Çünkü art niyetli insanlar, sahte ürün pazarlayıp daha fazla kar elde etme amacıyla hareket edebiliyorlar. Bu ürünlerden biri de kayganlaştırıcı ürünler adı altında satılan jeller ve kremler.

Kayganlaştırıcı jeller ve kremler, kayganlaştırıcı ürünlerin başında geliyor. Bu ürünlerin kullanım amacı, vajinada kuruluk, vajinada yıpranmayı önleme ve sürtünmeyi azaltma… Vb. dir. Bu ürünlere ihtiyaç duymanız halinde yapmanız gereken aşağıdaki unsurlara dikkat etmektir.

Gerçek mi Sahte mi?

Almış olduğunuz ürünün gerçek mi sahte mi olduğunu %100 olarak bilmeniz zordur. Ancak bunu anlayabilecek bazı unsurlar vardır.

·        Fiyat konusuna özellikle dikkat etmelisiniz. Kayganlaştırıcı bir jel ortalama 15-20 lira arası değişen fiyatlara sahip. Bu fiyatların altında satılan ürünlerden uzak durunuz.

·        Belgeler Almış olduğunuz ürünün CE belgesi ve Sağlık Bakanlığından onaylı olmasına dikkat edin

·        Markalı ürünlere yönelmeniz de yararınıza olacaktır. Çünkü bir problemle karşılaştığınızda muhatap bulmak zor olmamalı.

Bu bahsedilen yöntemler sadece kayganlaştırıcı ürünler kategorisinde değil her türlü cinsel yaşam ürününde uygulanmalıdır.

Okey Kayganlaştırıcı Çeşitleri

Değişen dünyada her şey değişmiş ve gelişmiştir. İnsan hayatını kolaylaştıran bir sürü ürün bulunmuş ve bulunmaya da devam ediyordu. İnsanların temel ihtiyaçlarından olan cinsellik ise bu gelişmeden en çok pay sahibi olan alanların başında gelmektedir. Okey kayganlaştırıcı çeşitleri ile artık daha zevkli ve daha güzel bir cinsel hayat sizi beklemektedir. Kayganlaştırıcı kullanımı olmadığında iki tarafında cinsel organlarındaki zorlanmadan dolayı tahriş ve yara olma olasılığı çok yüksektir. Bu nedenle uzmanlar kesinlikle kayganlaştırıcı jeller kullanılmasını tavsiye ederler. Bu tür jellerin hiçbir yan etkisi olmadığı gibi daha rahat bir cinsel deneyim hazzı yaşatacaktır.

Okey kayganlaştırıcı çeşitleri su bazlıdır ve hiçbir katkı maddesi içermezler. Cinsel zevkten aldığınız tadı daha üst seviyelere çıkaracak olan bu jeller sayesinde şimdiye kadar tatmadığınız kokular arasında bir cinsellik yaşayacaksınız. Okey kayganlaştırıcının çikolata aromalı, çilek aromalı ve klasik çeşitleri vardır. Cilde hiçbir şekilde zarar vermediği gibi ayrıca cildi koruyan ve pürüzsüzlük hissi veren bir özelliğe sahiptir.

Prezervatif üstünde kullanımı mümkün olan okey kayganlaştırıcıdan prezervatif üstüne bir damla dökmeniz yeterli olacaktır. Bir kutu okey kayganlaştırıcı jel normal kullanım ile uzun zaman gidebilecektir. Bu malzemeleri çocuklardan uzak bir yerde saklayınız. Ayrıca daha uzun süre kullanmak istiyorsanız kutunun üstünde bulunan saklama talimatını dikkatlice okuyunuz. Beklenmeyen bir durum karşısında bir uzmana başvurmanız önerilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.