13 Nisan 2020 Pazartesi

Prezervatif Çeşitleri



Prezervatif Çeşitleri adlı kategorimiz de cinsel anlamda koruma sağlayan, cinsel ilişki sırasında farklı hazlar hissetmenize olanak veren, fiziki yapıları farklı olan ve aynı zaman da çeşitli özelliklere sahip olan birçok marka ve özellikte prezervatif ürünleri listelenmektedir.

Dünya çapında satışı yapılan, en popüler ve en çok tercih edilen prezervatif çeşitlerini bulabileceğiniz bu kategoride, dilediğiniz ürüne hızlı bir şekilde ulaşabilir, aynı zaman da en uygun koşullar ve fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ürünler adınıza özel kutulanmış şekilde anlaşmalı kargomuz tarafından uygun fiyatlı ve hızlı bir şekilde gönderilecektir.

Okey, Durex, Safex ve Fiesta gibi dünyada en çok kullanılan prezervatif çeşitlerini sizler için en uygun koşullar ve fiyatlar ile sunuyoruz. Ayrıca prezervatif kategorimizde yer alan filtre sistemi sayesinde ürünleri markalarına, fiyatlarına ve kullanım tarzlarına göre listeleyebilir, sizin için en uygun olan ürüne kolayca ulaşarak satın alabilirsiniz.

Geciktirici krem etkisi olan prezervatiflerden tırtıklı ve ince prezervatiflere hatta aromalı olanlarına kadar tüm çeşitler mağazamız tarafından satışa sunulmaktadır. Ürünlerimiz sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış ve belli kalite belgelerine sahip olan ürünlerdir. Kalite onayı almamış ve sağlık bakanlığı tarafından onaylanmamış herhangi bir ürünün satışı yapılmamaktadır. Bu sebeple bizden satın aldığınız tüm ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra tamamı orijinal ürünlerden oluşmaktadır. İnsan sağlığını tehdit eden merdiven altı cinsel ürünlerin satışı kesinlikle web sitemizde yapılmamaktadır. Bu konuda oldukça hassas olmakla birlikte sizlere en iyi ve en kullanışlı ürünleri garantili bir şekilde sunmaktayız.

100 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerimiz kargo bedelinden muaf tutulacaktır. Aynı zaman da ürünlerimizin tamamı için koşulsuz iade hakkına da sahipsiniz. Bu sayede ürünü almaktan vaz geçtiğiniz de veya fikir değiştirdiğiniz de iade hakkınızı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Firmamız tüm ürünlerin satışı için sizlere 7/24 destek olmaktadır. Herhangi bir sorun ya da problem olduğunda firmamızın iletişim numarası vasıtasıyla destek talebinde bulunabilirsiniz. Destek biriminde ki ekibimiz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Okey Prezervatifler


Okey Prezervatifler adlı kategorimiz, prezervatifler arasında en bilinen ve en kaliteli markanın ürünlerini kapsamaktadır. Kalitesi, fiyatları ve bin bir çeşit farklı özelliklere sahip olan ürünleri ile Türkiye’nin en çok satan ve kullanılan prezervatifi olan Okey, Yeni Eczam farkıyla sizlerle buluşuyor.

Okey Prezervatiflerini uygun fiyatlarla sizlerle buluşturan ekol eczane, Okey grubuna ait tüm farklı prezervatif ürünlerini bu kategoride sunmaktadır. Kategorimiz de Zero, Rötar, Klasik, Hisset, Ritim, Renk Renk, Sıcak temas gibi farklı özelliklere sahip olan Okey prezervatiflerin yanı sıra; Sımsıkı, Zirve, Çifte Haz, Tenn Kabartmalı, Tenn Orijinal, Karma ve Ultra Hisset adlı çeşitlerinin de satışı yapılmaktadır.

Dilediğiniz Okey marka prezervatife bu kategoride en uygun fiyatlarla sahip olabilir, hızlı ve uygun kargo seçeneklerimiz sayesinde kapınızdan teslim alabilirsiniz. Kolay filtreleme seçeneğimiz sayesinde istediğiniz fiyat aralığını, marka ve ürün modelini seçebilir, sadece o ürünlerin listelenmesini sağlayarak aradığınız ürüne nokta atışı yapabilirsiniz. Bu sayede sizin için en uygun ürünü kolaylıkla bulabilir ve satın alabilirsiniz.

100 TL ve üzeri yapacağınız alışverişler sonrasında kargo bedeli bedava olmaktadır. Aynı zaman da alacağınız her ürünün koşulsuz şartsız geri iadesi bulunmaktadır. Bizden satın aldığınız ürünlerin iadesini iade politikalarımızı okuyarak doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir ürünle alakalı soru, görüş ve önerileriniz için 7/24 hizmetiniz de olan destek birimimizi arayabilir, size yardımcı olmalarını talep edebilirsiniz. İletişim ağında ki ekibimiz tüm problemlerinize hızlı ve etkili bir şekilde çözüm oluşturacaktır.

Satışını yaptığımız Okey Prezervatiflerinin tamamı orijinal ürünlerden oluşmaktadır. Herhangi bir sahte ürün ya da merdiven altı üretimi yapılan sağlıksız ürünlerin satışı kesinlikle yapılmamaktadır. Ayrıca satışı yapılan ürünlerimizin tamamı sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış, kalitesi kontrol edilmiş ve gerekli izinler ve belgelerle satışa hazır hale gelen ürünlerdir.

Ürünlerimizi gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Üstelik kargo adınıza özel olarak hazırlanmak da ve gizli paket de teslim edilmektedir. Kısaca mahremiyetinize özen göstererek ve bunun bilincinde olarak sizlere satış yapmaktayız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.