9 Nisan 2020 Perşembe

KAYGANLAŞTIRICILAR




Kayganlaştırıcılar, Cinsel ilişkiyi daha hızlı ve zevkli hale getiren kayganlaştırıcı ürünleri ele aldığımız bu kategorimizde birbirinden farklı özellik ve yapıda kayganlaştırıcı ürün listelenmektedir. Kayganlaştırıcılar cinsel ilişkinin yardımcısı görevini üstlenen cinsel sağlık ürünleridir. İlişkinin hem daha zevkli hem de kadınlar açısından daha ağrısız bir şekilde geçmesini sağlarlar. 

Hem erkek hem de kadın için daha memnun edici bir cinsel ilişki olmasını sağlayan kayganlaştırıcıların kullanımı son derece basittir. Penis yüzeyine ince bir katman halinde sürülerek kullanılan kayganlaştırıcılar, arzu edenler direk olarak vajinaya sürmek sureti ile de kullanabilirler. Cinsel ilişkide kayganlaştırıcı kullanımı için belli bir kullanım miktarı belirtmek doğru değildir. Daha çok çiftlerin kendi belirleyecekleri oranda kullandıkları kayganlaştırıcı miktarı, aşırıya kaçmamak sureti ile ihtiyaç duyulan miktar dahilinde kullanılmalıdır.

Sitemizde krem ya da jel formatında üretilmiş olmak üzere iki farklı çeşitte bulabileceğiniz kayganlaştırıcılar, ilişkide daha uzun süre kayganlık sağlanması ve ilişkinin daha kolay bir hale gelmesi amacı ile üretilmiştir. İlişkiyi çok daha şehvetli hale getiren kayganlaştırıcılar, çiftlere birçok yönden avantaj sağlar. Özellikle de kadınların vajina kuruluğu probleminde vazgeçilmez bir çözüm yöntemi olan kayganlaştırıcılar, cinsel ilişkiden alınan haz ve mutluluğun daha yoğun düzeylerde yaşanmasını sağlar. 

Kayganlaştırıcıların faydaları:

·         Cinsel ilişkide meydana gelen sürtünme hızını azaltır ve cinsel ilişkinin haz dolu olmasını sağlar.
·         Kadınların sıklıkla karşılaştığı bir problem olan vajina kuruluğu için tedavi edici bir görev üstlenir.
·         Vajina kuruluğundan ötürü kadınların cinsel ilişkiden acı ya da ağrı duyma hissini en aza indirger.
·         Prezervatifin yırtılma riskinin önüne geçer.

Sitemizde listelenmiş olan kayganlaştırıcıların sağlık üzerinde herhangi tehdit edici bir unsuru yoktur. Bugüne kadar herhangi bir yan etkisi ile karşılaşmadığımız kayganlaştırıcılar, daha önce de belirttiğimiz gibi cinsel ilişkiden uzun süreli zevk almak adına üretilmiş, son derece zararsız cinsel sağlık ürünleridir. Sitemizde görmüş olduğunuz kayganlaştırıcılar da dahil bütün ürünler, sağlık bakanlığı tarafından gerekli denetim ve incelemeye tabi tutulmuş ve onay almış ürünlerden oluşmaktadır. Aynı zamanda her biri yasal izin onayından da geçmiş olan cinsel sağlık ürünlerimizi gönül rahatlığı kullanabilirsiniz.

KAYGANLAŞTIRICI JELLER



Sitemizde farklı özelliklere sahip bir şekilde sıraladığımız kayganlaştırıcı jeller, cinsel ilişkiyi kolaylaştıran ve daha zevkli bir hale getirmek için kullanılan cinsel sağlık ürünleridir. Hem erkek hem de kadın için cinsel ilişkiyi keyifli hale getiren kayganlaştırıcı jeller, özellikle de kadınlarda meydana gelen vajina kuruluğu probleminde son derece etkili olan ürünlerdir. Cinsel ilişkide kadının ağrı ve acı çekmesine sebep olan vajina kuruluğu, tedavi edilmediği takdirde ciddi sorunları beraberinde getirir. Bir takım fiziksel ve psikolojik sebeplerden ötürü vajina yatağına yeteri kadar sıvı salgılanamaması yüzünden ortaya çıkan kuruluk, cinsel ilişkinin hızını yavaşlatır. 

Çünkü kuruluk, ilişki sırasında daha fazla sürtünme yaşanmasına yol açar. Çiftler cinsel ilişki öncesinde kullanacakları kayganlaştırıcı jeller sayesinde bu probleme rahatlıkla çözüm bulabilirler.
Kayganlaştırıcı jellerin kullanımı oldukça basittir. Kişi bu ürünü penis yüzeyine ince bir katman halinde sürmek sureti ile rahatlıkla kullanabilir. Kayganlaştırıcı jeller vajinal bölgeye sürülmek sureti ile de kullanılabilir. Sitemizde kayganlaştırıcı ürünleri aromalı ya da sade şekilde bulmanız mümkündür. Meyve aromalı kayganlaştırıcı jeller yenilebilir özelliğe sahiptir. Yağ bazlı, slikon bazlı ve su bazlı olmak üzere üç farklı özellikte üretilenler mevcuttur. 

Bunlar arasında su bazlı kayganlaştırıcı jellerin temizlenmesi, diğer kayganlaştırıcılara oranla çok daha rahattır. Ayrıca dileyenler bu ürünü prezervatif ile birlikte kullanabilir. Bu sayede hem prezervatife zarar gelmesinin önüne geçebilir hem de çok daha hızlı bir cinsel ilişki yaşama fırsatına sahip olabilirsiniz. Eğer kişi kayganlaştırıcı jeli prezervatif ile birlikte kullanacaksa, ürünün su bazlı ya da slikon bazlı olmasına dikkat etmelidir. Çünkü bu ikisi ilişki sırasında prezervatifin zarar görmesini engellerken, yağ bazlı kayganlaştırıcı jeller prezervatifi yıpratarak, yırtılmasına sebep olabilirler. Özellikle su bazlı olanlar hijyen açısından da daha kaliteli olduğu için en çok tercih edilen kayganlaştırıcı jellerdir.

Sitemizde farklı özelliklerde yer alan kayganlaştırıcı jeller, sağlık bakanlığı izin ve onayından geçmiş ürünlerdir. Sağlık üzerinde hiçbir olumsuz etkisi olmayan bu ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sitemizde sıralanan bütün cinsel sağlık ürünleri için gerekli yasal izin alınmıştır. 

KAYGANLAŞTIRICI KREMLER


Sitemizde yer alan kayganlaştırıcı kremler, cinsel ilişkinin daha hızlı ve bir o kadar da zevkli geçmesini sağlayan destekleyici cinsel sağlık ürünleridir. Çiftlere cinsel ilişki sırasında kolaylık sağlayan kayganlaştırıcı kremler, özellikle kadınlar için büyük bir problem haline gelen vajina kuruluğu tedavisinde oldukça etkili ürünlerdir. Peki, vajina kuruluğu tam olarak nedir ve kayganlaştırıcı kremlerin bu problem üzerinde ne tür etkileri vardır? Bir takım fizyolojik ve psikolojik sebeplerden ötürü ortaya çıkan vajina kuruluğu; kadının vajinasına damarlardan salgılanan sıvının yeterli miktarda akmamasından ötürü ortaya çıkan kuruluktur. Bu olumsuz durum cinsel ilişki sırasında kadının vajinasında acı ve ağrı hissetmesine sebep olur. Kayganlaştırıcı kremler ise bu ipeksi dokuları sayesinde vajinada meydana gelen kuruluğu önler ve ilişkinin çok daha kolay geçmesini sağlar. Cinsel ilişki sırasında sağladığı uzun süreli kayganlık hissi sayesinde, çiftlerin ilişkiden aldığı zevk oranını arttırır.

İhtiyaç oranında çiftlerin cinsel ilişki öncesinde kullanmış oldukları kayganlaştırıcı kremler, penis üzerine ince bir tabaka halinde sürülerek kullanılır. Dileyenlerin vajina ağzına sürmek suretiyle de kullanabilecekleri bu ürünler su bazlı, yağ bazlı ve slikon bazlı olmak üzere üç farklı çeşitte bulunmaktadır. Prezervatifle birlikte rahatlıkla kullanılabilen kayganlaştırıcı kremler aynı zamanda prezervatifin sürtünmeden dolayı oluşan yırtılma riskinin önüne geçer. Fakat yağ bazlı olan kayganlaştırıcı kremlerin prezervatif ile birlikte kullanılması pek tavsiye edilmez. Çünkü yağ bazlı ürünler, lateks prezervatiflerin özelliklerini kaybetmesine ve yırtılmasına sebep olabilir. Slikonbazlı ve su bazlı kayganlaştırıcı ürünlerde ise böyle bir tehlike söz konusu değildir. Çiftler bu ürünleri prezervatifle birlikte rahatlıkla kullanabilirler. 

Sitemizde görmüş olduğunuz bütün kayganlaştırıcı kremler, ilişkinin daha zevkli bir hale gelmesi amacı ile üretilmiş cinsel sağlık ürünleridir. Bu ürünlerin insan sağlık üzerinde hiçbir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Sitemizde sergilemekte olduğumuz ürünlerimiz, üretildiği andan itibaren satışa sunulmadan önce muhakkak bir sağlık denetimine tabi tutulur. Denetiminden başarı ile geçememiş hiçbir ürün satışa sunulmaz. Yasal izin onayının yanı sıra, Sağlık Bakanlığı onayından geçmiş olan kayganlaştırıcı kremleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.