25 Ocak 2023 Çarşamba

Erken Boşalmayı Erteleme Yolları

 


Bir erkeğin cinsel birlikteliği sırasında bir diğer kâbuslarından bir tanesi erken boşalmadır. Erken boşalma çoğu erkekte görülen ve partneri ile cinsel ilişki sırasında büyük bir sorun oluşturan etmenlerden bir tanesidir. Bir erkek eğer erken boşalıyorsa partneri karşısında kendini kötü hissedecektir. Erken boşalmayı erteleme yolları denilince ilk akla gelen metot geciktirici ürünler kullanımıdır.

Partnerinin cinsel anlamda beklentisini verememe gibi cinsel kaynaklı sorunlar, genelde bir erkeğin erken boşalma sıkıntısında görülmektedir. Peki, boşalmayı erteleme yolları var mıdır? Boşalmamak için belirli bir kontrol sağlanabilir mi ve boşalmayı geciktirici ürünler olarak neler kullanılabilir?

Bu konuda bazı yöntemler vardır fakat genelde psikolojik bir sürecinde etkisinin olduğu bilinmesi gerekmektedir. Bir erkek için boşalmayı erteleme yolları eğer psikolojik olarak bir kontrol sağlanamıyorsa o zaman yapılması gereken husus, yardım almaktır.

Boşalmayı Erteleme Yollarında;

      Psikolojik yardım alınabilir,

      Boşalmayı önleyen ve gecikmesini sağlayan spreyler kullanılabilir,

      Ağız yoluyla alınan hap kullanımı

Gibi yollar, erken boşalma sürecini uzatabilmektedir. Eğer bir erkek, partnerinin orgazm olmasını ve partneri tatmin ligini yaşadıktan sonra boşalmak istiyorsa bu yöntemleri kullanabilir. Fakat bu yöntemleri kullanmadan önce yaşadığı erken boşalma sorununda partnerini orgazm edemeden boşalıyorsa bu bir erken boşalma sorunudur. Bu yüzden boşalmayı erteleme yolları olarak kullanılabilecek yöntemler, bir erkeğin moralini düzeltirken, partnerinin de erkeğinden beklediği cinsel doyumu alabilecektir. Yine de psikolojik olan bu süreçte, boşalmayı ertelemek için eğer kendiniz mücadele edemiyorsanız yardımcı ürünler kullanarak penisinizdeki boşalma hissini ortadan kaldırabilirsiniz.

Bigman Hap

Cinsel hayatta erkelerin en çok başına gelen sorunların başında erken boşalma problemi gelmektedir. Erken boşalmanın ise birçok nedeni vardır. En çok bilinen nedeni ise stresten kaynaklıdır. Gün içinde yaşanan stres akşamında cinsel hayatı olumsuz etkileyecektir. Erkeğin bir kere erken boşalması demek ondan sonra süreklilik arz edecektir. Her ilişkide bu durum kafasının bir köşesini kurcalayacak ve yine erken boşalma problemi ile karşı karşıya kalacaktır. Erken boşalma merkezi sinir sistemindeki iki noktanın koordineli çalışmamasından kaynaklı bir sorundur. Fakat artık bu sorunun önüne geçmek mümkündür. Bigman hap sayesinde erken boşalmak sorunu tarihe karışıyor. Cinsel sağlık ürünleri kullanarak şu etkileri alabilirsiniz.

·       Cinsel istekte ileri düzeyde bir arzulama hali,

·       Penisin tam sertleşmesi,

·       Uzun ilişki süresi

·       Birden fazla ilişkiye girebilme yetisi

·       İki ilişki arasındaki bekleme zamanının yok olması

·       6 ila 8 saat arası yüksek performans

·       Toplam etkisi 24 saat

·       Ertesi günde yorgunluk belirtisi olmaması

·       Tamamen bitkisel içerikli bir olması

Gibi faktörler Bigman hap kullanımını son derece yaygın hale getirmiştir. Hapın vitamin özelliği sayesinde kaybettiğiniz enerji depolanarak yorgunluk hissi yok edilir. Ülkemizde sahtesi yapılmayan hiçbir ürün yoktur. Bu ürünlerin sahtesine denk gelmek istemiyorsanız dikkatli davranmak zorundasınız. Cinsel alışverişlerinizi güvendiğiniz işletmelerden ve bilinen markalardan alın. Bigman hap bütün testlerden başarıyla geçerek satışa sunulmuştur. Tek amacı vardır o da koca adam yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.